NL English Deutsch

Dieptemeter / Fishfinder

De nieuwe dieptemeter die we gebruiken is van Raymarine Dragonfly-5 PRO Sonar. Deze dieptmeters worden uiteraard omgebouwd zodat ze een draadloos bereik hebben van minstens 500 meter!

Meer dan voldoende dus om aan de eisen van de moderne karpervisser te voldoen.


Bij deze dieptemeter leveren we op bestelling een 7 inch Lenovo tablet die op de zenderset wordt geplaatst:Bij de PowerCatcher PRO+ met de Raymarine Dragonfly krijgt u een SAMSUNG tablet van 10 inch in een luxe koffer:


De dieptemeter is tegenwoordig binnen de karpervisserij een bijna onmisbaar instrument geworden. We willen immers graag weten hoe diep een water is en hoe het bodemprofiel er uit ziet.

De Wi-Fi CHIRP Sonar is al een hele stap vooruit op de traditionele dieptemeters (zoals Toslon en Lowrance), prachtige downvision, je ziet letterlijk alle beplanting, bomen en dergelijke onder water staan. Zelfs als het voer uit de voerbak valt is dat te zien. Helaas is de Wifish niet meer verkrijgbaar.


De Dragonfly-5 PRO gaat nog een stap verder. Bij deze dieptemeter heeft u zowel de Downvision als de normale dieptemeter!

Bij deze Dragonfly-5 PRO kunt u bv in de winter heel goed de springlagen, hardheid van de bodem en vissen zien, wat bij de Wi-Fi CHIRP Sonar niet het geval is. 

De beelden kunt u apart van elkaar bekijken of zoals op de foto gelijktijdig naast elkaar.

Zo kunt u uw strategie nog beter voorbereiden.


Wij bieden de mogelijkheid uw voerboot uit te rusten met een zeer goede dieptemeter.Smartcast RF15 ingebouwd in een PowerCatcher voerbootZoals u op de foto kunt zien wordt de sensor van de dieptemeter geheel in het casco geïntegreerd, waardoor beelden van beide dieptemeters nog mooier worden weergegeven en ook de watertemperatuur correct is.Vraag nu een proefvaart aan!

Bestel nu een Powercatcher voerboot