NL English Deutsch

PowerCatcher, de technische specificaties

Het casco

onderzijde bootHet casco, de romp, van de PowerCatcher is vervaardigd uit 4,5 mm dik, slagvaste en praktisch onbreekbare ABS kunststof wat ongevoelig is voor UV-stralen en weersinvloeden. Er is gekozen voor een catamaran uitvoering waardoor de voerboot zowel beladen als onbeladen onder alle weersomstandigheden, zich met een uiterst stabiel vaargedrag over het water verplaatst.


De laadcapaciteit van de PowerCatcher bedraagt totaal 2,5 kilo.

Casco afmetingen : 70cm x 35cm x 30 cm ( l x b x h) netto eigen gewicht: ca 2500 gram (excl. accu).

De boot word afgebouwd met mooie RVS onderdelen!Electronica, ZEER UNIEK:

Alleen de beste elektronica is goed genoeg! Natuurlijk zijn er van alle onderdelen verschillende types te koop maar we kiezen voor degelijkheid en duurzaamheid, en we letten daarbij niet op het kostenplaatje.

Geheel eigen ontwerp en bouw! Nu al zo'n 13 jaar in gebruik en zeer betrouwbaar.

Met een app kunnen we de software draadloos uitlezen, zodat we snel de geschiedenis van de boot kunnen inzien en eventuele gebreken in de software kunnen traceren en herstellen. Inmiddels zelfs voorzien van visueel alarm via vochtindicator, en bij bv blokkade van een schroef.


Wat kunnen wij allemaal zien? Teveel om op te noemen maar hier een greep: hoeveel uren er gevaren is, hoe vaak er iets in de schroef is gekomen, of de GPS punten goed werken, of er goed gelucht word, verbruik van de boot. 

Ook kunnen we digitaal alle type accu's instellen (lood, lithium, LifePo4).


Dan nog onze nieuwste APP die we ontwikkeld hebben, waarmee men ongelimiteerd GPS-punten op kan slaan!


De motoren met as:

                                                                                       

De PowerCatcher wordt aangedreven door 2 motoren die we speciaal voor onze PowerCatcher hebben laten ontwikkelen. Ze wegen 300 gram en hebben een toerental van 5500 bij een verbruik van 3,5 Ah per motor. Daarnaast natuurlijk ook zeer geruisloos. Levensduur van 5000 uren! We gebruiken een robuuste bronzen as 8mm, met bronzen lagers, en een RVS massieve binnenas van 4mm.


Zender:

Zeer betrouwbare Futaba T6K digitale 6-kanaals zenderset. Heeft een bereik van 500 tot 1000 meter. Voeding 4 AA-batterijen met een gemiddelde gebruikstijd van 25 uur.


Schroeven:

Twee 4-blads messing schroeven met een doorsnede van 55 mm. De schroeven worden beschermd door speciale RVS-vuilprotectors. Deze schroefbescherming biedt u de kans om probleemloos strak tegen de waterplanten en overige begroeiingen, uw voerplek aan te leggen. De vuilprotectors zijn demontabel zodat hierdoor de schroeven goed bereikbaar zijn om te reinigen.


 Vraag nu een proefvaart aan!

Bestel nu een Powercatcher voerboot