DE Nederlands English

PowerCatcher, de ultieme voerboot onder de voerboten

'The PowerCatcher' is een voerboot die ontwikkeld en geproduceerd is in Nederland. De PowerCatcher staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid, snelheid en zijn beperkt geluidniveau.


Deze voerboot is inmiddels een van de 3 type voerboten die ontwikkeld zijn door Bosveld Modelbouw. Inmiddels is de Dreamcatcher een uitlopend model en gaat Bosveld Modelbouw verder met de volgende twee modellen: 'PowerCatcher' en 'Sniper'.

Bosveld Modelbouw ontwikkeld zijn modellen jaarlijk verder samen met zijn partners en klanten om zo iedereen te voorzien van zijn of haar wensen.

 

 

PowerRoller

Naast de bovengenoemde voerboten heeft Bosveld Modelbouw ook een eigen 'PowerRoller' ontwikkeld om mooie boilies en / of Dumbells te maken. Dit apparaat staat ook weer bekend om zijn snelheid en duurzaamheid.


Men kan in de PowerRoller slangen van 25cm leggen waaruit standaard boilies komen van 18mm. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden zoals de 14mm en 22mm. Het woord Power in de naam is wederom niet voor niets. De PowerRoller haalt bij maximale capaciteit 90 Kilo per uur.