NL English Deutsch
Home  >  PowerCatcher  >  Algemeen

PowerCatcher, de ultieme voerboot

 

NIEUWS   GPS   NIEUWS   GPS   NIEUWS   GPS   NIEUWS   GPS   NIEUWS   GPS  

 

GPS / AUTOPILOT

 

Leverbaar alleen op de nieuwste PowerCatchers Elite en PRO+.

 

Standaard op de Elite: 10 stekken

 

Op de PRO+ met de PowerCatcher App tot maar liefst 65 stekken!

  Vooraanzicht Powercatcher

De PowerCatcher voerboot is een voerboot die ontwikkeld en geproduceerd is in Nederland. Deze voerboot is een zeer geavanceerd, handgemaakte voerboot voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Door zijn snelheid, zijn beperkte geluid en het geruime bereik (ruim 500 meter) is deze voerboot zeer geschikt voor elke karpersessie in zowel binnen als buitenland.


Achteraanzicht PowercatcherDe romp, ook wel casco genoemd, van deze boot is gemaakt van vervaardigd 4,5 mm dik, slagvast en praktisch onbreekbaar ABS kunststof. Er is bij de PowerCatcher voerboot gekozen voor een catamaran uitvoering waardoor deze baitboat zowel beladen als onbeladen onder alle weersomstandigheden een zeer stabiel en rustig vaargedrag vertoond.


Voerbak + vijzel PowercatcherDe basis uitvoering van de PowerCatcher bevat standaard een integrale voerbak inclusief klep met een laatvermogen van 1,5 kilogram die tevens uit te breiden is met een vijzel/voerbak van 1 kilogram. Daarnaast is er bij de PowerCatcher enkel gekozen voor de beste materialen van Graupner/Futaba e.d. om de kwaliteit te waarborgen.

Standaard is de voerboot voorzien van 4 felle blauwe LED´s aan de voorzijde en een groene en rode LED aan de achterzijde van de boot.Front verlichting Powercatcher
De boot is voorzien van een Futaba T6K (of gelijkwaardig) handzender en een accu voor de boot (12v - 9Ah). Zowel de accu als de handzender worden geleverd inclusief oplaadapparatuur indien benodigd.


Bosveld Modelbouw biedt twee jaar garantie op de kwaliteit van “PowerCatcher” (mits gebruikt door de consument volgens de door Bosveld Modelbouw voorgeschreven behandeling).


De basis uitvoering van de PowerCatcher voerboot  is verkrijgbaar vanaf: €825,-

 

 

 

Vraag nu een proefvaart aan!

Bestel nu een Powercatcher voerboot