NL English Deutsch
Home  >  Sniper  >  Algemeen

Sniper voerboot, een compact en zeer gevanceerde voerboot

Sniper voerboot vooraanzichtDe Sniper voerboot is een voerboot die ontwikkeld en geproduceerd is in Nederland.

Deze voerboot is een geavanceerde, handgemaakte voerboot van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Hij is snel, maakt weinig geluid, heeft een groot bereik (ruim 500 meter) en heeft ruim laadvermogen (2 laadbakken van 1 kilogram).


De romp, ook wel casco genoemd, van deze boot is vervaardigd van 4,5 mm dik, slagvast en praktisch onbreekbaar ABS zwart hoogglans kunststof. Er is bij de Sniper gekozen voor een trimaran uitvoering (3 parallelle rompdelen), waardoor deze baitboat zowel beladen als onbeladen onder alle weersomstandigheden een zeer stabiel en rustig vaargedrag vertoond.


Sniper voerboot bovenaanzicht

De basisuitvoering van de Sniper heeft standaard 2 voerbakken, aan beide zijden, welke na het lossen weer terugkeren naar de oorspronkelijke stand. Het laadvermogen is uit te breiden met nog eens 1 kilogram door de optionele laadbak met voervijzel.


Aan de voorzijde is de voerboot voorzien van 2 felle blauwe LED’s en een groene en rode LED aan de achterzijde. Standaard is ook een accu-indicator geïntegreerd in de verlichting, de 2 blauwe LED’s gaan knipperen bij een te lage accuspanning.


De standaard handzender is een 4 of 5 kanaals, 2,4Ghz zenderset van een goede bewezen kwaliteit.

Uiteraard wordt elke voerboot uitgeleverd inclusief een 12V-7,2Ah loodaccu en oplaadapparatuur voor zowel de accu als de zenderset (indien nodig).

Bij een aankoopbedrag boven de € 1500,- ontvangt u i.p.v. de standaard zenderset, de digitale zenderset van ROBBE FUTABA de T6K.


Bosveld Modelbouw biedt 2 jaar garantie op de kwaliteit van de “SNIPER” (mits gebruikt door de consument volgens de door Bosveld Modelbouw voorgeschreven behandeling).


De basis uitvoering van de SNIPER voerboot is verkrijgbaar vanaf: € 695,-

Vraag nu een proefvaart aan!

Bestel nu de sniper voerboot