NL English Deutsch

Sniper, de technische specificaties

Onderzijde SniperHet casco, de romp van de Sniper is vervaardigd van 4,5 mm dik, slagvaste en praktisch onbreekbare ABS zwarte hoogglans kunststof wat ongevoelig is voor UV-stralen en weersinvloeden.

Er is gekozen voor een trimaran uitvoering waardoor de voerboot, zowel beladen als onbeladen onder alle weersomstandigheden, zich met een uiterst stabiel vaargedrag over het water verplaatst.


De actieradius (bereik) van de Sniper bedraagt minstens 500 meter. De laadcapaciteit van de twee voerbakken bedraagt ca 2 kilogram.


Casco afmetingen: 67cm x 37cm x 23cm (L x B x H), netto eigen gewicht ca 3500 gram (excl. accu).


Electronica.

Alleen de beste elektronica is goed genoeg! Daar willen we niet op bezuinigen.

Daarom gebruiken we slechts topmerken zoals Graupner of Robbe. Natuurlijk zijn er van alle onderdelen verschillende types op de markt, maar wij kiezen voor degelijkheid en duurzaamheid.


De motor:

GraupnerGraupner speed 720BB torque, geruisloze motor met 4100 rotaties per minuut en met een relatief laag stroomverbruik.


De snelheidsregelaar:

Graupner speed profi 40R of gelijkwaardig van Robbe.


Servo’s:

Graupner C577 of Robbe FS 100.


Zenderset:

Op dit moment de Graupner MX-10 2,4 Mhz, Skysport T4YF van Futaba of gelijkwaardig. Dit kan soms verschillen door de beschikbaarheid. Maar in alle gevallen een zenderset die aan onze kwaliteitseisen voldoet.


Accu:

Loodaccu 12Volt-7,2Ah met een gewicht van ongeveer 2,5 kilo.

Voor langere vaartijd kan men tegen meerprijs kiezen voor een 12Volt-9Ah.


Schroef:

Kwalitatief handgemaakte messing 4-blads scheepsschroef van Rivabo.

De schroef wordt beschermd door een speciale RVS schroefbeschermer, tegen drijvend vuil en wier. Deze bescherming biedt u daarom de mogelijkheid om probleemloos strak tegen waterplanten, langs rietkragen en andere begroeïng te varen en uw voerplek aan te leggen. De vuilprotectors zijn demontabel, dus u heeft de mogelijkheid om de schroeven goed te kunnen reinigen.


As:

We hebben assen van zowel Graupner als Robbe in gebruik.


Roer:

55mm van Graupner.

SNIPER, de technische specificaties

Vraag nu een proefvaart aan!

Bestel nu de sniper voerboot