DE Nederlands English

Dieptemeter / Fishfinder

Humminbird Smartcast RF 15 voor PowerCatcherDe dieptemeter is tegenwoordig binnen de karpervisserij een bijna onmisbaar instrument geworden. We willen immers graag weten hoe diep een water is en hoe het bodemprofiel er uit ziet.


Wij bieden de mogelijkheid uw voerboot uit te rusten met een zeer goede dieptemeter. Hiervoor gebruiken wij de smartcast RF15 van Humminbird, deze geeft naast dieptes en bodemgesteldheid ook eventueel aanwezige vissen weer.

De standaard actieradius van de RF 15 is verhoogd naar ca 300 meter reikwijdte. Natuurlijk is het bereik in bepaalde gevallen afhankelijk van de omstandigheden en de omgeving die van invloed kunnen zijn op het bereik, zoals aanwezige laptops, baby/portofoons, stroommasten enz.


Smartcast RF15 ingebouwd in een PowerCatcher voerbootZoals u op de foto kunt zien wordt het zend gedeelte netjes onder de boot weg gewerkt. Zodra u de boot in het water plaatst zal de dieptemeter zelf aan gaan. Zo kunt u nooit vergeten de dieptemeter uit te zetten als de boot weer uit het water is.


NB: bij de optie camouflage uitvoering van de voerboot wordt ook uw dieptemeter in camouflage gespoten.


Vraag nu een proefvaart aan!

Bestel nu een Powercatcher voerboot